Na stránkách KAI

27.01.2012 21:28

byl v plném rozsahu publikován článek, který měl být v této podobě otištěn v časopise Pes přítel člověka. Místo toho stránky stejného časopisu zabírá účelová reklama na chovatelské stanice, které v kauze SA hrají ústřední roli tím, že celou nemoc popírají a podílí se na tristním stavu akití populace u nás.

Takže sama za sebe koupi časopisu doporučit nemohu (ani ho nevlastním - nač podporovat podobná periodika), a vy raději investujte své těžce vydělané peníze do něčeho rozumnějšího, protože článek od Lenky Kodrlové si můžete přečíst -->ZDE<-- .

 

Čtení vřele doporučuju i panu XYZ alias JR a naší nové české "kapacitě" přes akity - pokud při čtení použijí oči, na fotkách lze velmi názorně vidět, že SA není banální kosmetická vada, kterou vyřeší investice do jediného pleťového krému a je do konce života psa vystaráno..

 

 

---------------------------------------------------------------

 

SA news

Podle přehledné statistiky, kterou si vede pan Kortiš (kterému tímto děkuji za informace), se zdá, že se jedna z našich černých "prognóz" letos pravděpodobně vyplní. Počet jedinců, kteří jsou skrytou časovanou bombou, je vskutku alarmující a kolik těch bomb vybuchne a kdy, to je otázka. Teoreticky by z rizikových vrhů uskutečněných v posledních šesti letech mohlo onemocnět celkem kolem 70ti zvířat.. To není zrovna málo, že?

A protože množit se jen tak nepřestane (kolik asi dalších štěňat přibude po prokázaném psovi, kterého jeho majitelé odmítají stáhnout ze všech veřejných médií, kde ho prezentují a kde jeho skutečný stav tají? A kolik ze štěňat, která tu už po něm jsou, se vesele zapojí do dalšího plození? Kolik dalších zvířat se namrská na prokázaných přenašečích ve stále dokola opakujících se spojení s veleslavnou liní, které je tu víc, než je zdrávo? A kolik jiných podobně "perspektivních" krytí provedou nechvalně proslulé stanice? Pouze řečnické otázky. Bude jich mnoho.), čísla se budou zvětšovat. Je totiž prokázáno, že čím je vzorek populace větší, s tím větší přesností se uplatňují neúprosné zákony genetiky, což je v našem případě při teoretické možnosti, že bereme v úvahu pouze spojení dvou přenašečů, 25% postižených jedinců z celkového počtu...

A to, jak si myslím, stojí za to, aby se nad tím člověk minimálně zamyslel...

 

 

 

 

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)