Vedení KCHMPP

30.07.2011 19:22

se opět ukázalo v plné kráse. Držíme palce všem, kdo na to ještě mají žaludek - budete ho potřebovat, neb bude ještě hůř.

A na závěr pro velevážené pohlaváry malý vzkaz: na svých soukromých stránkách si může každý prezentovat, co chce, aniž by se musel dožadovat vašeho milostivého svolení. Ještě stále u nás máme svobodu slova.

 

Aktuálně:

  • Pro všechny, kteří se ptají co teď: nebojte se ničehož nic, dál pracujeme na tom, co jsme si vytyčili, SA dál považujeme za nemoc, která nesmí být bagatelizována. V blízké době proběhne další sběr vzorků pro výzkum, SAčkových jedinců bohužel přibývá, takže materiálu je víc než dost. Podpora výzkumu se tak stává jednou z priorit, protože prevence je základ.                         
  • Ori pobyt v novém prostředí nebere moc dobře, ještě si bohužel nezvyknul a v bytě se necítí doma, takže když je sám, tak vyje. Zato jízda výtahem je úplně bezproblémová a v odstraňování jeho fóbie z vody jsme taktéž docela pokročili - nejenže už sám leze do vody, ale neváhá se ráchat až po břicho. A jak jsme toho docílili? Dvěma způsoby - hrou - přetahováním o klacík a jeho následným házením; a taktéž - krmením "kachen" - párky a piškoty skvěle plavou a Ori je může sbírat, a při tom se osmělovat. Uvidíme, jestli se nám podaří ho přesvědčit, aby postoupil o další krůček, počasí letos bohužel moc vodním hrátkám nepřeje.

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)