Vánoce jsou časem, kdy se dějí zázraky.

13.12.2010 12:46

Jeden potkal i nás - přes noc se u nás urodilo celkem šestnáct malých akiťat. Náš "A-čkový" vrh je vyrovnaný, vzácné lososové barvy, absolutně nepříbuzný na jakoukoliv linii v ČR. Protože s chovem teprve začínáme, jsou některá štěňátka podobná spíše malým zrůdičkám, ale pomineme-li tyto nedostatky, hrdě prohlašujeme, že všechna akiťata mají sladkou povahu. DKK se také není třeba obávat, zaručujeme na sto procent stav 0/0 a to hlavně z toho důvodu, že nemají nožičky. V době odběru budou všechna štěňátka řádně vychovaná a do svých nových domovů půjdou vybavena modrozelenými obojky se známkou.

 

 

Chcete mít doma podobnou nadílku? Není nic snazšího! Potřebujete jen vykrajovačku, váš oblíbený recept na linecké, marmeládu dle vaší chuti, hořkou a bílou čokoládu a barvu na čokoládu zn. Wilton.

Upečte základ a poslepujte marmeládou vždy dvě figurky k sobě. V mikrovlnné troubě nebo na vodní lázni rozehřejte bílou čokoládu a vytvořte akitám "urajiro". Nechte zaschnout a do zbylé čokolády přidejte barvu Wilton tak, abyste vytvořili požadovaný odstín oranžovo červené. Vytvořte akitám srst a opět nechte dokonale zaschnout. Párátkem nebo zdobičkou přidejte detaily (oči, čenichy, uši) z hořké čokolády a dozdobte dle vlastní fantazie.

 

Výsledek sice záleží na vaší vlastní šikovnosti, ale dvě věci vám zaručujeme: že se budete skvěle bavit, a že chuťově budou akity bez vad :-)

 

A protože v každém vrhu je nějaké štěně "nejpovedenější", představujeme vám našeho "šampiona":

 

 

 

Veselé Vánoce vám všem :-)

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)