Okurková sezona

07.07.2012 08:35

A už to tady máme zase. A co? Obsesivní nutkání, které je již tradiční specialitou současného předsedy KCHMPP and co. a to: neustálá potřeba uvádět všechno tzv. na pravou míru. A protože máme pod palcem vícero médií, tak to pěkně našupáme všude, jen ať to proboha nikdo nepřehlédne! Velmi by mě zajímalo, jestli je stejná zpráva i v klubovém zpravodaji, neboť je stejně důležitá jako svého času "roztomilá" povídání o akitkách na svatební hostině..

Jinak je to ovšem na stejné kopyto - využil jsem, koho šlo, abych se dostal nahoru, nepohodlné (rozuměj, ty, co netolerují prasárny nikomu) odstranil, ale oni, mrchy jedny, nedají pokoj, pořád se o něco snaží, místo toho, aby zalezli a již nikdy více nezasahovali (a nedej bože neovlivňovali!!) do veřejného dění a mínění. No, takže uděláme to, co naše velká učitelka J. a budeme všechny okolo zastrašovat soudama. Co na tom, že z vlastní kapsy to nepotáhneme, všechno pěkně půjde z členských poplatků...

A jak to skončí? Pravděpodobně velmi podobně, jako posledně. Velký humbuk a pak velké ticho. Ostatně, nepřipomíná vám to navíc něčím nedávnou politickou kauzu Rath? Mě až nápadně moc!

A mimochodem, jen tak na okraj, jde opět o účelovou polopravdu. Znám totiž velice dobře obsah oněch údajně "lživých emailů se štvavou kampaní", protože i mě, jakožto majiteli akity, uvedené emaily dorazily. Jenže já nemám potřebu honem za tepla utíkat za velkým předsedou KCHMPP a vyvářet katastrofické scénáře staronového filmu s názvem "Kterak zlý Kortiš chce poškodit svatouška Rudolfa". Copak za to asi Jardovi špioni dostanou? Příslib bonitace křivonohé bezzubé akity s SA rizikovými předky do třetí generace? Bramborovou medaili? Čestnou funkci v Haguro Kensha fanklubu a tričko s nápisem I love my KCHMPP? Cool! Proč bychom se měli chovat jako dospělí lidé, tohle je přece mnohem větší adrenalin! Wooohooooo!

 

Na Inugoyu už dlouho nepřibyl žádný článek. Původně bylo v plánu něco zajímavého a užitečného, ale zdá se, že je na čase věnovat se jiným tématům. Což takhle "O chovatelské etice?" "Pozadí kauzy KCHMPP vs AICC"?. Můžeme vám též nabídnout workshopy na téma "Předsednické křeslo snadno a rychle." nebo "Rádce úspěšného množitele."

 

Stále mě nepřestává udivovat, jak se ti, co dělají neetické prasárny a chovají se jako křiváci, neustále nafukují jako pávi a beze špetky studu se ještě cítí povoláni poučovat ostatní, jak by se to dělat mělo.. místo toho aby sklapli uši a chodili kanálama.. Proto osobně současnému předsedovi přeju, aby nepřežil další volební období. Nemám ovšem strach, že by se neuchytil někde jinde... myslím, že v AICC hledají nového prezidenta...

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)