Update

20.03.2011 14:49

stránek se odkládá na duben, momentálně absolutně nestíháme, takže jen krátce:

  • Události v Japonsku přestávají pomalu plnit titulní stránky novin. Lidé z celého světa vyjádřili postiženým oblastem a lidem svoji soustrast a podporu. My věříme, že materiální pomoc je důležitější, proto jsme přispěli malou částkou.

 Protože se i v tomto případě vyskytla individua, která pouze chtějí parazitovat na neštěstí druhých, je nutno zvážit, kam svou pomoc směřovat. Třeba zrovna na:


* Česká pobočka Armády spásy. Přispět lze zasláním SMS zprávy ve tvaru DMS ARMADASPASY na číslo 87 777 nebo převodem peněz na účet sbírky 475 335 533/0300, variabilní symbol 222.

* Český červený kříž. Dary mohou zájemci směřovat na účet 222826/5500, variabilní symbol 999.

 

  • Čert nikdy nespí, zejména v akití komunitě. Kolotoč spekulací a pomluv se opět rozjíždí naplno. Věřím, že schůze sekce AI KCHMPP mnohé objasní a uvede na pravou míru. I když.. komu není rady, tomu není pomoci za žádných okolností.

 

  • Inugoya v posledních dnech zaznamenala rekordní návštěvnost. Nevíme, komu nebo čemu za to vděčíme, každopádně největší zájem je tradičně o informace ohledně zdraví a výzkumu. Na špici se stále drží SA, kryptorchismus a nově i problematika ateromů, kteréžto téma by si zasloužilo samostatný článek. Máme ho v plánu.

 

  • Facebook je fenomén, kterému nejsme příliš nakloněni. Pravdou ale je, že dnes je považován za totéž, co vlastnictví mobilu a internetu. Pravda také je, že na facebooku najdete ty nejaktuálnějí informace a fotky. Budete-li mít čas, pobrouzdejte se po profilech nejznámějších zahraničních chovatelů. Některá fota jsou skutečnou pastvou pro oči.

 

Počasí se až na občasné excesy stále otepluje. Zanedlouho už budeme moct pořádně vyrážet ven, sportovat a vůbec po zimě načerpat energii. Dobře toho využijte. Přejeme pěkné jaro.

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)