Bye - bye!

01.07.2011 21:46

Zítra se přesouváme do nového působiště. A protože tím přijdeme o připojení na internet, je další život na těchto stránek ve hvězdách. Inugoya však rozhodně nekončí! Dál tu zůstanou všechny články tak, aby nováčci měli možnost čerpat alternativní informace a mohli si je porovnat s populistickými hesly, kterými se tak rádi zašťitují pseudochovatelé. Protože, vážení, SA je skutečná. Kryptorchismus je skutečný. Agresivita je skutečná. A budete to právě vy, kteří se budou muset potýkat s důsledky toho, že psi byli, jsou a bohužel i nadále budou velmi výnosným kšeftem.

 

Na závěr mi dovolte poděkovat:

* čtenářům, kteří se nebojí pátrat na vlastní pěst a nespoléhají se pouze na to, co jim kdo navěší na nos (ano, neopakujte naše chyby)

* vetům (MVDr. Rybníček, MVDr. Chyba, MVDr. Snížková) za vstřícnost, veškerou pomoc a za to, že jim na psech skutečně záleží i nad rámec jejich povolání

* všem, kteří se bez řečí a trapných výmluv zapojili do kteréhokoliv ze zdravotních výzkumů

* všem, kdo se rozhodli nemnožit na zvířatech, jejichž kvalita je spíše nekvalitou

* všem, kdo se starají o své čtyřnohé kamarády v dobrém i ve zlém

* všem, kdo se statečně dlouhé tři roky rvali za to, aby se psi (a majitelé) měli lépe (což by bylo bývalo dopadlo, nebýt toho, že měli ve svém středu maskovaného podrazáka)

 

Speciální dík pak patří Kubovi za to, že statečně snášel veškerý akití shitstorm, který probíhal našimi životy tak často, že jsme mnohdy neřešili prakticky vůbec nic jiného. Díky, chlape. Bez tvého nadhledu by to bylo všechno mnohem těžší!

 

 

Rozhodně NEděkujem:

* "Chovatelce" našeho psa. A máme za co.

* Převážné většině akití komunity v ČR. Dáváte slovu "humus" nový rozměr.

* Takykamarádům, kteří pro svoji pýchu podrazili, koho mohli a zničili všechno, co se tu mohlo obrátit k lepšímu. I to, o čem sami vždy vykřikovali, že to dotáhnou do konce. 

* Ostatním převlékačům kabátů, kteří jsou schopni pro svůj prospěch zaprodat vlastního bratra. (Dospělí lidé by měli mít vlastní názor a stát si za ním, víme?)

* Množitelům s PP. Protože jim záleží na jediném: na penězích. Děláte chovu s PP skutečnou "službu".

* A některým dalším. Vy víte za co.

 

 

A vám ostatním bychom rádi připomněli to, na co jsme sami za ty roky "u akit" téměř zapomněli:

 

Pejskařina je radost!

 

A já vám přeji, abyste si tu radost nikdy ničím a nikým nenechali vzít.

 

Za celou Inugoyu:

Ari

—————

Zpět


Jazykový koutek

Slovo měsíce:

SUBARU

Čteníすばる

Kanji: 

Význam: Plejády (název souhvězdí)